Aftellen...
Door: jessica
Blijf op de hoogte en volg jessica
30 Maart 2025 | Nederland, Zwolle
Zaterdag 29 maart 2025...
Nog een paar weken en dan begint mijn grote avontuur van 2025.
Dankzij hele lieve collega's die mijn werk overnemen kan ik onbetaald verlof opnemen. Gecombineerd met de mei- en zomervakantie kan ik daardoor meer dan 3 maanden gaan verblijven in mijn 'home away from home', Port Elizabeth.
Een heerlijk, maar ook wel weer spannend vooruitzicht!
Weer heerlijk kletsen met Peter en Daphne, de verschillende projecten in de verschillende townships bezoeken, veel oude bekenden weer zien en spreken, misschien wel nieuwe mensen leren kennen, misschien nog wel een keer naar de Vallei van Verlatenheid want hoe mooi was dat, links rijden, gamedrives maken, genieten van het lekkere weer, het strand en de zee...
Het kan allemaal...
Ik heb er zin in!
Jessica
01 April 2025 - 22:16
Christa Moorman :
Heel veel plezier en vooral genieten!! Groetjes Wil en Christa [e-1f618]
02 April 2025 - 10:36
Monique:
Super dat je dit gaat doen!! Heel veel plezier alvast! En houd ons op de hoogte :-)
02 April 2025 - 17:26
Sabine:
Veel plezier!!!
03 April 2025 - 08:40
Hester:
Wat een mooi avontuur, prachtige taak, ik avontuur en verwonder me graag met je mee
12 April 2025 - 21:24
Leny:
Jessica heel veel succes en plezier in de maanden die jij in Zuid Afrika gaat beleven.
13 April 2025 - 20:29
Jacqueline :
Lieve Jes, ik wens je heel veel plezier en een prachtige reis toe! Leuk dat we op deze manier een klein beetje met 'je mee mogen'. Succes met de laatste loodjes deze week en daarna... [e-1f1ff][e-1f1e6]